(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Прикордонники продовжують бити ворога та укріплюють позиції на звільнених територіях Харківщини

НАЗАД
17 жовтня 2022 11:28

Голова Державної прикордонної служби України перевірив виконання завдань прикордонниками на Харківщині.Також обговорювалося питання забезпеченості охоронців кордону всім необхідним.

Сергій Дейнеко відмітив, що підрозділи відомства у складі Сил оборони продовжують ефективно бити ворога для подальшого звільнення українських територій та наголосив на максимальному укріпленні позицій.

«Кожен прикордонник самовіддано боронить нашу країну. Ви звільняли окуповані росією населені пункти і впевнено йдете далі вперед. Завдяки Вам і всім українським захисникам Україна продовжує повертати контроль над ділянками нашого міжнародно визнаного кордону. Прикордонники й надалі робитимуть для цього все можливе. Країна пишається Вами – нашими Героями, справжніми воїнами. Зараз ми укріплюємо свої позиції на всіх звільнених напрямках для забезпечення охорони деокупованих ділянок кордону», - сказав він.

Очільник прикордонного відомства побував в місцях несення служби військовослужбовцями та ознайомився з умовами їх перебування. Він заслухав керівників прикордонних підрозділів, які детально розповіли про заходи, що виконують їх підрозділи під час стабілізаційних дій після деокупації територій та звільнення захоплених ворогом населених пунктів. Окрема увага приділялася облаштуванню позицій на відновлених ділянках та місць укриття особового складу, адже ворог продовжує наносити ракетні та артилерійські обстріли. Також прикордонники продемонстрували трофейне озброєння, яке було захоплене у ворога і яке нині використовується проти російських загарбників.

Сергій Дейнеко подякував прикордонникам за мужність і з нагоди Дня захисників та захисниць України відзначив охоронців кордону нагородами й вручив чергові військові звання.

«Ви з честю виконуєте поставлені завдання. Ворог відчуває силу українських захисників і незламність України. Це наша земля, яку ми боронитимемо до кінця. За нами наші сім`ї, наші рідні. І ми б’ємося за своє право на життя і зробимо для цього усе можливе і неможливе. Україна обов’язково переможе у розв’язаній росією війні», - відмітив Голова ДПСУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси